Top 3 Evenementen in Sevilla, Spanje

Sevilla heeft als stad haar toeristen veel te bieden. Het kan hen tegemoet komen door middel van kunst, cultuur, architectuur, eten en vrijwel al het andere dat mogelijk is. Een aspect van de stad dat voor jou de moeite van het bekijken waard is, vooral als je van plan bent er naartoe te reizen, is echter het soort evenementen waar het plaatsvindt. Het is niet meer dan logisch dat Sevilla, als zo’n belangrijk onderdeel van de regio, een stad is met een breed scala aan evenementen voor de regio. Kortheidshalve is hier echter een lijst van de top 3 evenementen in Sevilla, Spanje, ter inzage.

1. Sevilla Semana Santa:

De Semana Santa van Sevilla of de Paasweek van Sevilla, zo je wilt, is in de eerste plaats een religieus evenement dat veel meer biedt dan alleen maar plechtigheid. Terwijl de gewoonte van religieuze evenementen is om serieus en contemplatief te zijn, in Sevilla gaat de Semana Santa tegen de trend in. Het is een tijd waarin mensen niet alleen de integrale componenten van de processie van religieuze en berouwvolle broederschappen waarderen, maar ook de bars en het plezier dat daarmee gepaard gaat. Het behoeft geen betoog dat de processies op verschillende tijdstippen van de dag door de stad trekken, afhankelijk van de specifieke rituelen.

2. Sevilla Feria:

De Sevilla Feria volgt twee weken na de Semana Santa van Sevilla en vormt daarmee het perfecte contrapunt van de religieuze Paasweek. De Sevilla Feria is in wezen één groot feest dat een week lang dagen en nachten duurt. De Sevilla Feria kan ook bekend staan ​​als de Lente Fair en bestaat uit dansen, drinken, eten en eigenlijk alle soorten gezelligheid. Het festival is het belangrijkste evenement van Sevilla als het gaat om het aantrekken van toeristen en feestvierders uit alle hoeken van de wereld.

3. El Rocio-bedevaart:

Als je naar de geschiedenis van de Andalusische regio kijkt, zul je merken dat het erg groot is op bedevaarten van verschillende soorten. Omdat Sevilla een van de grootste steden van deze regio is, is het niet meer dan logisch dat er ook veel bedevaarten zijn. Een belangrijke bedevaart die door elke toerist moet worden bijgewoond, is echter de El Rocio-bedevaart die begint vanuit de stad en eindigt bij een nabijgelegen kapel of standbeeld. Onnodig te zeggen dat wanneer de bedevaart eindigt bij het standbeeld, het echte feest begint. De El Rocio-bedevaart is gewijd aan de vereerde Virgen del Rocio.Kortheidshalve is hier echter een lijst van de top 3 Bezienswaardigheden Sevilla, Spanje ter inzage.

Sevilla is een plaats met veel pelgrimstochten en er worden in de loop van een jaar veel evenementen gehouden, en ongeacht hoe laat je in de stad bent, je zult waarschijnlijk een evenement aantreffen dat plaatsvindt, op het punt staat plaats te vinden of net is afgelopen.