Kristallen klankschalen kunnen uw lichaam en geest harmoniseren

In de oudheid waren dergelijke kommen gemaakt van metaal. Nu hebben we ook kristallen klankschalen. Bijzonder opmerkelijk is de genezende kracht van schalen van bergkristal. Er wordt aangenomen dat bergkristal schone zonne-energie accumuleert, die het hele lichaam kan harmoniseren door een stroom verse energie door zijn cellen te laten stromen. Deze energiestroom beïnvloedt alle lichaamsorganen, en vooral die “gerelateerd” aan de zon: hart, plexus, rug en ogen.

Crystal Klankschalen hebben een unieke klank, die anders is dan de Tibetaanse schalen van metaal. Afhankelijk van de grootte en dikte van de kristallen schaal, zal deze verschillende tonen maken. Kristallen schalen staan ​​wereldwijd bekend om hun krachtige resonantie en het vermogen om de energie van het lichaam op optimale frequenties af te stemmen.

Het feit is dat elke cel in het lichaam trillingen produceert en ons lichaam reageert gemakkelijk op andere geluidstrillingen. Geluid is energie en ons lichaam is een verwevenheid van energieën. De energie van geluid heeft altijd invloed op ons lichaam. We gebruiken geluid om te communiceren en onze gevoelens en gedachten te uiten. Geluid werkt in op het zenuwstelsel en veroorzaakt trillingen in het hele lichaam. Dit effect is al duizenden jaren bekend en oude mensen gebruikten vaak zang en muziek voor genezing.

Theoretisch is alles in het universum in een staat van vibratie, inclusief mensen. De moderne natuurkunde heeft vastgesteld dat het heelal is samengesteld uit kleine deeltjes, die constant in beweging zijn. Deze continue activiteit creëert bepaalde trillingen die gemeten kunnen worden. Het menselijk lichaam creëert ook bepaalde trillingen. Zoals alle dingen in het universum hebben klankschalen ook hun eigen unieke vibratie – het hangt af van hun grootte, vorm, materialen en productietechnologie. Hedendaags natuurkundig onderzoek suggereert dat verschillende delen van het lichaam resoneren met verschillende tonen (noten) uit klankschalen.

De krachtige vibratie van kristallen klankschalen kan door het lichaam gaan (het is gemakkelijk te doen voor geluid, aangezien een menselijk lichaam voor 60-80% uit water bestaat) en elke cel subtiel masseren. Het menselijk lichaam trilt op verschillende golflengten, waarbij elk lichaamsdeel zijn eigen frequentie heeft. Bovendien zijn gezonde organen goed afgesteld, terwijl de zieke in dissonant zijn. Klankschalen kunnen de harmonische frequenties herstellen door de zieke organen en de rest van het lichaam aan te passen en te stimuleren. Verder kan het geluid van kristallen klankschalen het zenuwstelsel herstellen. Genezers uit de oudheid wisten ook van de impact van muziek en geluid op de chakra’s en gebruikten het eeuwenlang bij het beoefenen van nada yoga.

Het geluid van deze schalen is betoverend, helend, rustgevend, helder en luchtig. Deze magische vibraties dringen diep door in het lichaam, waardoor het zich “onderdompelt” in de wereld van het zuivere kristal. Door de heldere en rijke klank van deze schalen voelt de luisteraar zich “gewichtloos” en “licht”. Kristallen klankschalen maken geweldige energierijke muziek voor ontspanning en genezing. Deze en soortgelijke technieken worden vaak gebruikt in feng shui.