Hoe WordPress-thema’s voor e-commercesites te gebruiken

WordPress is de meest gebruikte eenvoudige methode om uw bestaan ​​via internet te verkrijgen. Misschien heb je je persoonlijke webhost direct beschikbaar, en dat betekent dat je de naam van de site selecteert, of het is mogelijk om WordPress echt bijna alles voor je te laten hosten.

Als je liever interactie hebt met WordPress e-commerce, dan is dat ook mogelijk. In het begin was WordPress alleen het blogplatform en alleen nuttig voor kleinere websites. Daarna hebben mensen dit platform geaccepteerd als verschillende zakelijke aspecten.

De manier om de e-commercesite te maken door WordPress-thema’s toe te passen

WordPress instellen

Kijk in de kop “Software” wanneer u inlogt op het configuratiescherm van de webhostingservice-account. Je vindt de link bedoeld voor WordPress onder de kop “Software”.

Het is eenvoudig om alle WordPress-bestanden in te stellen door simpelweg op deze specifieke link te klikken. Uw beveiligingswachtwoord wordt gegenereerd dat u invoert om in te loggen op het configuratiescherm van de website. Het zal uw website instellen met een standaardthema.

Een thema-indeling kiezen

U zult een enorme keuze aan de beste WordPress-thema’s ontdekken door simpelweg te proberen “beste wordpress theme” op zoekmachines te vinden. Pak de specifieke bestanden uit nadat u een zipbestand op uw bureaublad hebt gedownload.

Voeg dit sjabloonbestand toe aan de sjabloonmap van de website. Meld u aan in het beheerdersgedeelte en klik eenvoudig op uiterlijk, zodat u de nieuwe sjabloon kunt inschakelen.

Klik vervolgens op “nieuwe toevoegen” om een ​​ander thema te kiezen. Je eigen thema verschijnt op je website.

Integratie van de specifieke e-commerce plug-in

Om een ​​geschikte e-commerce plug-in te vinden om op te nemen in uw nieuwe e-commerce website, probeert u deze op zoekmachines te vinden en op uw computer op te slaan. Stel deze bestanden in de plug-inmap van de website op de server in.

De specifieke e-commercelinks verschijnen in uw eigen account, paginazijbalk, kassa, producten en transactieresultaten zodra u deze plug-in heeft geïnitialiseerd.

De producten plaatsen

Het is eenvoudig om uw product- of servicelimieten op te bouwen door na het plaatsen van de producten naar de standaardinstellingen van de plug-in te gaan.

Welke plug-in u ook daadwerkelijk hebt aangeschaft, het is mogelijk om het grootste aantal producten op te nemen als u dat wilt. U kunt ze allemaal afhandelen via uw configuratiescherm.

Met deze korte uitleg van wat er precies op elk moment beschikbaar is bij het zoeken naar WordPress e-commerce thema’s, kunt u een uitstekende indruk krijgen van de kwaliteiten die u zou willen, en precies wat voor u nuttig kan zijn.

Add Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *