Bent u iemand die geld heeft geïnvesteerd bij AvaTrade en het heeft verloren?

AvaTrade begon in 2006 met zijn handel in aandelen en wat daarna volgde, waren alle andere soorten handel, waaronder ook items, futures en forexhandel. Momenteel waren er een paar klachten over het bedrijf, maar het werd later bewezen dat het correct was met alle lanceringen die verband hielden met het programma voor optiehandel. Veel goede investeerders en daghandelaren verloren in één keer hun geld en daarom moest de AvaTrade-zwendel zo snel mogelijk naar buiten worden gebracht voor het grote publiek.

AvaTrade zelf mocht de deur uit, maar moest alleen tot dit eerste punt betalen. Ze beloven provisievrije transacties die echt visachtig lijken te zijn. Handelen zal waarschijnlijk een dure methode zijn. U moet een heleboel dingen samen afhandelen, waaronder personeelssalarissen, site-onderhoud, serverkosten, belastingen, want evenals enkele andere servicekosten. Wanneer dit gebeurt, hoe is het dan vaak zelfs mogelijk om in de eerste plaats zelf aankopen zonder commissie aan te bieden. We kwamen er allemaal achter dat de makelaar meestal commissies in rekening brengt, afhankelijk van de typen geldschieters. Tegenwoordig zijn er vaak ook andere onzichtbare kosten.

Het meest ernstige aan AvaTrade is het feit dat wanneer u kleine deals sluit en uw geld wilt kunnen afnemen, deze regelmatig samenkomen met allerlei belachelijke excuses. Deze mensen zullen zeggen dat deze mannen en vrouwen een soort van belastingkwesties zullen hebben, evenals enige zorgen over de connectie met de overheid, waarbij een nieuwe handelaar alleen geld kan weghalen als deze persoon enorme inkomsten maakt en alles willekeurig op die manier rotzooi. Dit is met name duidelijk voor de regel die in de opname is opgenomen, zodat u moet weten welke persoon gewoonlijk langzaamaan verstrikt raakt in het feit dat hij het slachtoffer gaat worden in de frauduleuze praktijk. We hebben allemaal geprobeerd contact op te nemen met deze mensen met het probleem, maar we kregen geen reactie. Laat duidelijk zien hoe onverantwoordelijk hun specifieke klanthelpgroep is.

De wanpraktijken in verband met AvaTrade kunnen aan het licht zijn gekomen vanwege hen met betrekking tot privédetectives bij de FBI die mogelijk in Ierland aanwezig zijn, precies daar waar het letterlijk bevestigde dat er op hun site wordt omgegaan. Het ergste is dat er geen sprake was van een dergelijk bedrijf op het aangeboden adres en dat het adres dat ze aanboden eigenlijk niet actueel was. We waren net zo geschokt als een individu. Omdat er geen fysiek adres aanwezig was, was AvaTrade op zichzelf dus iets dat niet als wettelijke regelgever kan worden beoordeeld.

Add Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *